Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/more-smilies/more-smilies.php on line 72

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-static-front/sem-static-front.php on line 261
HoltenMortensen.dk - Anne, Christian, Sofie og nu også Thomas » Gæsteindlæg fra Lærke

Main menu:Gæsteindlæg fra Lærke


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Som en af de første gæster hjemme fra, har jeg fået lov til at berette lidt om, hvad vi laver her i Hong Kong. Der er dog ikke sket så meget endnu, da jeg kun har været her et døgn.
Jeg ankom i går morges Hong Kong’sk tid. Men i min krop var det altså ikke morgen. Jeg havde stort set ikke sovet på flyveturen herned, så jeg var ret træt. Anne og Christian hentede mig i lufthanvnen, og det var helt fantastisk dejligt at se dem igen! Da vi trådte ud af lufthavnen, gik vi lige ud i et meget vildt regnvejr. For søren det kan regne her i Hong Kong (se billeder)! Vi kørte hjem, hvor vi snakkede en masse og jeg fik mig en lille lur. Sidst på eftermiddagen tog vi i et af de utallige shopping malls, hvor vi tjekkede priser (jeg skal nok få brugt nogle penge, mens jeg er her, for tænk på alle de penge jeg kan spare, når jeg køber noget) og så spiste vi rigtig lækkert Hong Kong-mad. Da vi kom hjem, blev vandpiben selvfølgelig stoppet med den medbragte forsyning af æbletobak. Forresten tror jeg ikke, jeg har set Christian så glad (det skulle da lige være til hans bryllup), som da jeg hev et kilo vandpibetobak op af tasken.

Nu er det tordag formiddag og i aften skal Anne og jeg til noget tøse-halløj med en masse andre danske kvinder herfra. Det er noget med, at vi skal et eller andet meget fint sted hen og spise, og så skal vi spille noget der hedder “balut”, som vist nok er noget der kun må spilles af danskere i udlandet. Som I nok kan læse, ved jeg ikke ret meget om det, så det bliver spændende at se, hvad det er for noget…

Write a comment


Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 215