Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/more-smilies/more-smilies.php on line 72

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-static-front/sem-static-front.php on line 261
HoltenMortensen.dk - Anne, Christian, Sofie og nu også Thomas » Sikke tomt her er

Main menu:Sikke tomt her er


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Så er vi kommet hjem fra lufthavnen efter at have sendt Lærke afsted. Og sikke tomt her er. Vi havde lige vænnet os til at hun var her, og så tog hun afsted. Vi var endda så heldige at få fornøjelsen af hende et ekstra døgn, hvilket Lærke dog overhoved ikke synes var en fornøjelse. Vi var i lufthavnen med hende igår morges, men der måtte vi tage hende med her tilbage. KLM kunne godt få hende til Amsterdam, men hendes fly til København var aflyst. Hun var rigtig træt af det, og det kan man jo godt forstå. Hvis man lige har sat sig op til at nu skal man ud på en længere tur, og så bliver sendt hjem igen. Hun var jo på vej inde i hendes hoved, så det var et lidt langt døgn at skulle vente. Især fordi Kasper jo stod derhjemme klar med et knus )

Ellers er det mit indtryk at hun har haft en god tur hernede. Hun har i hvertfald fået oplevet mange forskellige sider af HK og snakket med en del søfolk.

Det har været skønt at have hende her. Hun er faldet nemt ind i hverdagen og vores liv med både de fastboende og søfolkene. Det eneste der nu foruroliger mig er om hun vil kunne gå sikkert i Svendborg mere! Nu kender hun jo mange Mærsk-kadetter, så der vil være øl på hvert et hjørne )
Der ud over har vi haft en travl uge med rigtig mange mennesker igennem DR. Så nu skal vi have styr på hverdagen, lejligheden, kirkeblad og næste uges kirkefrokost de næste par dage.

Sidst men ikke mindst vil jeg sige tak til mine venner på teologi. Håber at dem af jer der har været i Tyskland har haft en fantastisk tur. Men det lyder det nu på de fine postkort som om I har ) Er rigtig glad for kortene, tak for dem )

Knus fra Hong Kong

Anne

Write a comment