Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/more-smilies/more-smilies.php on line 72

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-static-front/sem-static-front.php on line 261
HoltenMortensen.dk - Anne, Christian, Sofie og nu også Thomas » Telefonbøvl

Main menu:Telefonbøvl


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Bare lige et lille pip.

Hvis nogen af jer skulle have forsøgt at ringe vil jeg bare lige sige at vores telefon er i udu. Vi har haft problemer med nettet, og telefonen er ikke kommet op at køre siden. Håber at få den ordnet så hurtig som muligt. hvis der er noget vigtigt kan I skrive en mail, så ringer vi op (fra Hong kong telefonen).
Hilsen Anne