Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/more-smilies/more-smilies.php on line 72

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-static-front/sem-static-front.php on line 261
HoltenMortensen.dk - Anne, Christian, Sofie og nu også Thomas » Macau-rally

Main menu:Macau-rally


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 76
Vi har hørt en del om denne årligt tilbagevendende og meget prestigefyldte begivenhed. Så vi var meget spændte da vi tidlig lørdag morgen tog afsted med vores nye kuffert, med næsen mod færgeterminalen. Her skulle vi mødes med en masse af de andre danskere og tage den en times sejltur over til Macau.
kort_Macau_HK.jpgMacau er ligesom Hong Kong et særligt område i Kina. Når vi skriver vores adresse her i Hong Kong ender den altid med SAR (Special Administrative Region) og Macau har samme status. Men hvor Hong Kong var en engelsk koloni, var Macau portugisisk. Så alle skilte og vejnavne stor stadig på portugisisk derovre, lidt skægt. Derudover er det det eneste sted i Kina hvor gambling er tilladt, så folk strømmer til fra nær og fjern. De nærmer sig hastigt Las Vegas i antallet af spilleborde, så det er ikke så lidt der foregår derovre.
Men det var nu ikke den slags spil vi var der for, men det årlige danske opgør i Macau-rally
Vi vidste ikke meget om hvad vi gik ind til, ud over at alle sagde at det skulle være fedt, så vi skulle selvfølgelig med og se hvad der foregik.
Vi (sammen med flere andre danskere) ankom til Macau lørdag ved 9.30 tiden, og skulle så lige igennem immigration. På den anden side ventede Morten og Sisse (2 af arrangørerne) og fik sendt os afsted til hotellet - eller rettere sagt, fik sendt de andre afsted til hotellet, for da vi er nogen af de få der har kørekort hernede, var det også os der skulle stå som lejere af to af de ‘biler’ som skulle bruges hernede. Så Morten hev os til side og tog os med til Avis. Her samledes vi 7 der skulle stå som lejere, og fik udfyldt alle papirene.
Efterhånden begyndte der at tegne sit et billede i mit hoved af hvad det var der skulle foregå. Vi skulle opdeles i hold og så på en slags ’skattejagt’ rundt på Macau, i hver en af de der ‘mokes’. Nogle mærkeligt små biler….. nej i får et billede:
IMG_0606.JPG Sådan så de ud de biler vi lå og kørte rundt i.
Vi kørte så i (næsten) samlet trop til hotellet hvor vi fik vores værelser. Der var selvfølgelig en masse ‘hej hvordan går det’ Og ‘nej hvor hyggeligt’ osv. Alt i alt et rigtig hyggeligt hotel og en masse dejlige menesker.
Og så gik konkurrencen i gang. Vi blev inddelt i hold, fik en sandwich og en flaske vand i hånden og en T-shirt over hovedet, fik vores opgaver og et tidspunkt vi skulle være tilbage på, og så var det ellers bare der ud af.
Der var ikke mange regler, men en af dem var at hvert hold skulle medbringe et digitalkamera. Opgaven lød så på at besøge en masse steder og tage billeder af holdet foran dette sted, få et billede af vores hold-flag på så højt et sted som muligt, tage billeder af den bedste kavalergang vi mødte, det ulækreste wc, så mange mennesker der hoppede på en gang osv. osv. Derudover var der et helt ark med spørgsmål om de firmaer der var sponsorer på Macau-rally. Så der var nok at tage fat på (vi havde omkring 4 timer).
Nogen steder var posterne bemandede og vi skulle løse nogle opgaver på stedet. Det kunne være løse en rebus, spise mærkelige ting (føj for kinesiske mærkelige ting. Jeg spiste en hønsefod!), synge højt på en plads med mange mennesker osv.
Andre steder var posterne måske at skulle svare på farve der var på en dims et sted, hvad år det var bygget etc, så de kunne tjekke at vi havde været der.
Jeg kom på hold med to super gutter. Vi havde en rigtig fin dag med stor koncentration omkring opgaven. Man er altså også nødt til at være ret vågen deovre. For ligesom her i Hong Kong er vejene ensrettede over det hele og der er mange biler!!! Jeg kørte den første del af turen, og drengene holdt styr på rute og kort. Det gik da også fint og vi fik nået en del trods et par omveje undervejs.
Vi sluttede vores tur oppe i Macau tower, et rigtig flot og højt tårn som nærmest er Macaus varetegn. Her tog den ene af gutterne lige et slags bungyjump ud fra 230 meter, jo den er god nok. Han var super cool og tog det i stiv arm. man må sige at han gav sig for at vi kunne få et billede med vores flag på det højeste sted!!! Ligelede mente vi at vores hoppe-billede klart havde flest fødder over jorden (som opgaven lød på). Det var faktisk 230m * 3 fod så 690 fod over jorden, jo vi synes selv vi var rigtig smarte og udspekulerede 8-) . Men det synes vi kun til vi fandt ud af hvor lang tid det spring tog. For inden vi fik beviser, billeder og t-shirt var vi en time over den aftalte tid. Så vi løb ned i moken og så fik den ikke for lidt hjemover mod hotellet. Her var de andre temmelig urolige for os og der var sendt spejder-team ud for at lede efter os. Ikke noget vi er stolte over (
På hotellet var vi gået glip af de afsluttende konkurrencer (tovtrækning, ølstafet etc) på stranden. Men vi var godt klar over at vi ikke ville vinde så vi blev enige om at Thomas’ spring havde været sejren værd (det måtte vi jo sige).

Men endelig var hjemme spurtede vi ned og fik et bad (min urolige mand havde allerede gjort boblebadet klar til mig. Er han ikke sød?) og klædte om og så var der aftensmad. En fin buffet, med gratis bar (eller rettere inkluderet i prisen).

Efter aftensmaden var der så sangkonkurrence. Vores rebus havde været en sang, og den skulle nu fremføres med fantasi og humor. Vi havde fået ‘I’m a barbie girl in a barbie world’. Gutterne gad nu ikke gøre noget særligt ud af det, og det mente de heller ikke de andre ville. Vi synger bare de førte par vers og så er det slut. Men da de havde set de 3 første hold, blev de alligevel temmelig lange i hovedet. For de havde alle lavet nogle ret flotte shows med rekvisitter og alt muligt. Så der blev kaldt en plan B. Jeg havde forsøgt at drive de to gutter igang, men det var først nu det lykkedes. Men jeg havde forsøgt at forslå at vi lavede noget hende ved pool’en med noget bikini og no’et værk, og nu vågnede de pludselig op. På 10 min fik vi klædt om og fik sat et show sammen. Med to fyre på holdet må i selv gætte hvem der var Barbie )

Vi ente selvfølgelig i pool’en og publikum var vilde. Mange var i løbet af aftenen henne og komme med rosende kommentarer. Flere af dem indeholdt ordene ‘god røv’ og ‘præstekjole’. Tja, der findes vel mange måder at få folk i kirke på )

Christians hold havde fået ‘You can leave your hat on’. De havde også lavet et rigtigt fint show. Gutterne smed tøjet og endte bag et tæppe hvor tøjet røg op fra et efter et. Selv underbukserne kom flyvene op, så forventningen var i top da tæppet gik. Men de havde haft eksta underbukser på, så skuffelsen var stor blandt det forventningsfulde publikum. altså jeg kan godt forstå deres skuffelse. Jeg ved jo hvad de gik glip af ) , men ingen full monty på Marcau.

Efter sangkonkurencen blev pladserne fordelt. Vi vidste jo at vi havde fået alvorlige minuspoint for at komme for sent, men vores barbieshow var der jo også mange der kunne lide såhhh……

Vi endte med en tredieplads og var selv MEGET tilfredse. Vi havde jo ingen point fået i konkurrencerne på stranden, men Thomas’ hop havd vist talt ret godt op.

Jeg vil på denne seriøse hjemmeside ikke hænge nogen ud som tabere, så derfor vil jeg lade være med at fortælle hvor Christians hold blev placeret.

Resten af aftenen/natten stod i den frie bars tegn. Og jeg vil godt afsløre at det kunne ses i ansigterne på mange dagen efter. Nogen nåede aldrig med hjem, men tog en dag mere på Macau. Vi vente snuden hjemad og var hjemme ved 14-tiden. Men hvor de fleste skulle hjem og sove, skulle vi hjem på arbejde. Vi havde tre skibe i havn søndag, så der var skibsbesøg og fuld knald på DR hele aftenen. Vi indrømmer gerne at vi var lidt trætte søndag aften.
Jeg lægger flere billeder op, så gå evt. ind under billeder og se mere. Her har jeg også lagt ind fra sidste uges julepynt-sortering.

Write a comment


Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 215

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 215

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 215

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 215

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 215

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 215