Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/more-smilies/more-smilies.php on line 72

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-static-front/sem-static-front.php on line 261
HoltenMortensen.dk - Anne, Christian, Sofie og nu også Thomas » AD 4

Main menu:AD 4


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

(Se billeder hér) Jeg havde forsøgt at holde på så mange tråde som muligt og med en del hjælp endte det da også med at gå op. Vi holdt sidste og endelige planlægningsmøde den 23. hvor vi kombinerede det med at Britt og Peter kom og var med til at pynte op og lave julekonfekt. Vi fik en rigtig dejlig og hyggelig aften, der resulterede både i at de sidste brikker faldt på plads ift. Madlavningen og dels et meget velpyntet juletræ. Jeg siger ikke at det var et smukt pyntet juletræ, men det var pyntet med så meget kærlighed at vi alle var enige om at det var et dejligt træ P

Vi havde 33 tilmeldt til juleaften, så der skulle en del planlægning til for at få det hele til at glide. Heldigvis er Ebbe jo en ørn i et køkken men der ud over fik vi hjælp, dels fra et af skibene og dels af Peter som har haft sin egen restauration i DK og er derfor super til at holde det store overblik.

Det endte med følgende fra køkkenholdet: 3 eller 4 ænder (jeg kan ikke huske det længere) som blev stegt om formiddagen, en meget lækker cognacflamberet fyldt kalkun (som Peter stegte hjemme hos sig), en flæskesteg og 4 ribbenstege. Der ud over kom hovmesteren fra Estelle Mærsk med andesovsen og de hvide- og de brunede kartofler, Britt med valdorffsalaten og jeg stod for risalamanden og mandelgaverne. Så, tro det eller lad vær, men det endte med at alle blev mætte af god dansk julemad !

Efter aftensmaden kom besætningen fra Columbine Mærsk op og var med til resten af festivitassen. For efter maden skulle der selvfølgelig gås om juletræet, selvom det kneb gevaldigt med pladsen. Det endte med at vi måtte hele vejen rundt om bordene også for at ringen blev stor nok, men der blev gået rundt og e blev sunget. Jeg ved at der vil være folk der ikke vil tro det, men selv Lars Emil var med til at gå om træet! Han er jo ellers ikke meget for den slags traditionsbundne ritualer.

Efter at vi havde sluttet med at være hele huset rundt (alle 4 etager) med ’nu-det-jul-igen’ endte vi på taget, hvor det blev til et juleaftens-kig over havnen. Her efter skulle der spilles pakkeleg. Alle havde medbragt 1-2 gaver og så blev der hugget pakker!

Stemningen var i top og der blev grint og skældt ud efterhånden som pakkerne skiftede ejer lol twisted o D Det var lige bestemt som det skulle være! Efter pakkelegen begyndte folk at sive hjemad, men klokken var nu også over midnat.

Julegaver blev der ingen af juleaften. For vi havde besluttet at gaverne ville vi vente med til den 25., for der var mere ro til at åbne og nyde dem. En mærkelig men utrolig dejlig oplevelse at have en juleaften hvor det ikke handlede om gaver men om at være sammen.

En skøn aften, som jeg er sikker på ingen af os nogensinde vil glemme ! D

Den 25. startede med at vi fik os en dejlig morgenmad med risalamande etc og så åbnede vi gaverne. Der var blevet sendt pakker til os med Ebbe herned og vi fik mange dejlige ting. Håber at jeg har fået sagt tak til alle, men ellers siger jeg det gerne igen. Tak til alle jer der tænkte på os derhjemme, det er så rart når man er så langt væk at vide at der er nogen der har tænkt på én D (især tak til Dorte og Laura for det fine kort!)

Ud over pakker lød d.25 på et skibsbesøg og selvfølgelig oprydning efter gårsdagens store aften. Og så skulle der pakkes, for den 26. om morgnen skulle vi tidligt af sted.

Write a comment


Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 215

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 215

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 215

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 215

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 215

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 215