Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/more-smilies/more-smilies.php on line 72

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-static-front/sem-static-front.php on line 261
HoltenMortensen.dk - Anne, Christian, Sofie og nu også Thomas » AD 3

Main menu:AD 3


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Men heldigvis gik der ikke mange ene-og-alene-dage i Hong Kong før redningen kom i form af 3 vise mænd )

Lørdag d.16/12 landede Ebbe, Lars Emil og Peter her i Hong Kong. Kors hvor var det dejligt at se dem! Jeg havde glædet mig rigtig meget til at dele min verden hernede med dem, og efter hvad de sagde, havde de glædet sig lige så meget til at opleve den. Som I måske har læst har Ebbe allerede lavet et indlæg om hvordan de oplevede den første uges tid her i hong Kong, så det vil jeg ikke gå så meget i detaljer med, men endnu engang understege at det var dejligt at de kom J

Vi har nu haft flere gæster hernede og en ting der går igen er at folk bliver enormt trætte. Det er en kolossal oplevelse at komme herned og man sanser og oplever fra man slår øjnene op om morgenen og til man lukker dem om aftenen. Der ud over skal kroppen jo lige have lov til at vænne sig til tidsforskellen, så på tredje dagen var Peter så træt at han om aftenen hverken kunne spise eller hænge sammen. Så han blev puttet i seng og fik en god lang nats søvn, hvilket gjorde at han igen onsdag hoppede rundt som en gazelle med stråhat  D

En anden ting der naturligt nok kom til at præge deres ophold meget var julen og planlægningen af denne.

Write a comment