Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/more-smilies/more-smilies.php on line 72

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-static-front/sem-static-front.php on line 261
HoltenMortensen.dk - Anne, Christian, Sofie og nu også Thomas » Så er der atter lidt nyt.

Main menu:Så er der atter lidt nyt.


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Først lidt om mine dage. Jeg står som regl op ved en 7.30-8.00 tiden og spiser morgenmad. De første dage spiste jeg på pilgrimshall, men nu har jeg fået handlet, og spiser bare her i huset. Det er nu ikke alle morgener jeg har lige meget appetit. Jeg har mest lyst til frugt og et glas juice, men får som regl også klemt lidt músli med mælk ned.

Klokken 8.45 er der morningprayer. Det er ikke noget jeg har deltaget i, for jeg havde fået afvide at det var på kinesisk. Men idag tog jeg mig sammen (det er jo lidt svært at analysere liturgien hernede, hvis man er med til noget ) ) I disse dage er der et kursus om en af ørkenfædrene hvor der deltager ca 40 mennesker fra hele verden. De fylder selvfølgelig godt i landskabet, og for deres skyld var alle læsninger etc både på engelsk og kinesisk (og godt for mig ) ). En stor del af det var stilhed og sange fra Taize-sangbogen. Det er som regl sange der kun har et vers, og så gentager man det en utrolig masse gange. Det er vældig enkle melodier og når de bliver sunget så mange gange, er det næsten helt sikkert at alle kan synge med til sidst. En form for meditativ sang. Jeg fik dog afvide at til daglig er det helt anderledes med mindre sang etc, men det må jeg vel se de næste dage når kurset er taget hjem )

Igår ved 17.30 tiden blev jeg ringet op af to danskere der bor hernede. Det er et ægtepar på 60+ som har været her de sidste 9 måneder som seniorvoluntører, og de er enormt søde og hjælpsomme. Jeg blev inviteret med kort varsel igår, og da de hørte at jeg gerne ville komme sprang Bent ud og bagte kage, og trak en kold flaske hvidvin op (som jeg jo ikke må drikke). Fik en lang historie om hvad alle deres børn laver, men vi fik da også sludret lidt teologi etc ) Rigtig hyggelig aften, og dejligt at se lidt mennesker efter en arbejdsdag alene ! Ved ikke om vi får chance for at gentage den, for de skal hjem næste lørdag og har selvfølgelig en masse mennesker de skal sige farvel til, men hyggeligt det var det!

Til alle der skulle være urolige for babyen kan jeg fortælle, at den nok ikke havde fået så god og nærende kost hjemme, som den får her. Og tænk, moderen får lov til at spise sin livret flere gange hver dag - kinesisk mad - det er da fantastisk !
Vi får rigtig god mad hernede. Når jeg får købt et kamera skal maden fotograferes. Kokken ved at jeg er gravid så han sørger for, at jeg kun får de ting jeg må få og rigeligt med grønsager ) (er de ikke søde?) Når jeg kommer op til middag og aftensmad, står der et skilt med mit navn på et af bordene. Så står der en stor skål suppe klar, ske og spisepinde er lagt frem, og der står et mindre fad/stor tallerken, men tre retter, to kødretter og en grønsagsret. Som regl er den ene af retterne en kyllingeret med nogle grønsager, og den anden er så noget svine- eller oksekød eller hvis jeg er uheldig noget tofu. Så går jeg op til fællesbordet, hvor der står en stor riskoger, fylder mig en skål ris og så er det ellers bare at kaste sig over lækkerrierne D Til frokost sidder jeg ofte sammen med Jim, som er leder af pilgrimshall, men om aftene er der som regl ingen at spise med. I disse dage, hvor der er kursus, er der mange der spiser deroppe, men de sidder selvfølgelig sammen ved nogle borde. Man er så vandt til at aftensmåltidet er en social begivenhed, at jeg næsten kan synes det er kedeligt at spise alene, men er nu ved at vænde mig til det. Desuden har jeg en lidt speciel status hernede fordi Areopagos sponsorere noget af mit ophold hernede pga mit valg af emne (grunlæggeren af Areopagos). Jeg bliver set på som en særlig indbudt Areopagosgæst, og jeg tror også at det er derfor at Jim spiser sammen med mig hver dag.
Nå, jeg vil tilbage til bøgerne. Ha det dejligt allesammen, og send mig gerne en hilsen via formularen til venstre, så kan jeg se at I har læst mine hilsner )

Knus Anne