Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/more-smilies/more-smilies.php on line 72

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-static-front/sem-static-front.php on line 261
HoltenMortensen.dk - Anne, Christian, Sofie og nu også Thomas » Feriestemning

Main menu:Feriestemning


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Vi har fået at vide af præsten flere gange at vi skal slappe af og nyde sommeren her, inden det går løs med alle efterårets aktiviteter. Vi tager selvfølgelig løbende på skibsbesøg, laver skibstjenester og får besøg i Danish Room, men der er bestemt også tid til at bruge tiden som vi vil.

155_5545.JPGI går var vi for eksempel på stranden i Shek O, som ligger på den sydlige del af Hong Kong øen. Det er en flot køretur dertil, med smalle veje og masser af sving, og fantastisk udsigt over bugten fra de 3-400 meter høje bjergsider. I løbet af den halve times køretid skifter landskabet fra de tætpakkede, høje skyskrabere i Central, Wan Chai etc. til et naturlandskab med grønne, frodige bjergsider og dybblåt vand. Se mere under Billeder.
Stranden i Shek O var alletiders, og vi var også en tur i vandet, der dog var noget beskidt. På et tidspunkt spørger Anne om det egentlig ikke er onsdag? Ugedagende flyder lidt sammen i øjeblikket, men efter at have regnet ud at det var onsdag - og dermed foldbold om aftenen for mit vedkommende, skyndte vi os at pakke sammen og drog, efter lidt nudler på strandrestauranten, tilbage mod Kwai Chung. Jeg nåede fodbolden, og måtte endnu engang konstatere at man får svedt temmelig meget i løbet af et par timers bold i den luftfugtighed! Væskeblancen blev dog genoprettet bagefter af en lind strøm kolde Carlsberg på The Plaza sammen med de andre. Klokken var på den forkerte side af midnat før jeg kom hjem.

Nogle af gutterne fra i går besluttede sig for at tage ud og køre motocross i dag, og det kunne jeg sagtens lokkes med på - så må Anne klare skibsbesøget på McKinney Maersk i dag )

Så det går alligevel slag i slag, her i ‘ferietiden’. Og i morgen skal vi med på havnerundfart sammen med en dansker, der er bosiddende i Kina. Og lørdag skal vi igen ud at sejle, med en gruppe fastboende danskere, som har lejet en såkaldt junk boat; det bliver noget med at sejle ud til en strand og så ellers bare hygge. Det er lige til at klare 8)

Write a comment