Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/more-smilies/more-smilies.php on line 72

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-content/plugins/sem-static-front/sem-static-front.php on line 261
HoltenMortensen.dk - Anne, Christian, Sofie og nu også Thomas » En særlig dag

Main menu:En særlig dag


Deprecated: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/holtenmortensen.dk/public_html/wp-includes/functions-formatting.php on line 76

Sidder her på en bænk og venter. Venter hvis der skulle blive brug for mig.
Adskillige arbejdere/fundi er i gang med at gøre legepladsen færdig. De store mangotræer i midten blomster og der lyder pludren og latter fra klasseværelserne omkring mig. Det er børnenes første skoledag på Kennedy House, en lille international skole tæt på hvor vi bor. De har været så spændte at den ene har skreget vildt på mig i søvne i nat og den anden har ikke kunne sove og fik ‘myrekryb’ i sin egen seng så måtte over i min. På et tidspunkt lå vi alle 4 i køjesengen😳 Men morgen blev det og skoleuniformerne, som har ligget klar de sidste 14 dage blev fundet frem og taget på. Morgenrutine ændret: morgenmad inden man tager tøj på!!😏 Og så afsted. Endelig! Øjeblikket vi allesammen har ventet på som det der gør vi kan starte en hverdag her. En rytme for os alle sammen. Der er 97 børn på skolen, og en række lærere med forskellig baggrund men alle virker engagerede og søde. Vi var også en del forældre samlet til aflevering af poderne i det nye skoleår, og alle virkede imødekommende. Pudsigt at se hvordan mennesker hurtigt gruppere sig og hvordan; nye forældre, gamle forældre, skandinavere, hollændere, native speeking english osv.

Sofie er i Year 1 og Thomas i Reception class. Sammen med de andre danske børn herfra TCDC er de vist de eneste på skolen der ikke forstår engelsk, men hold da op hvor de begge får en på opleveren! Har kun været kaldt ind en gang for lige at fortælle/oversætte hvad Thomas skulle gøre. Så på den ene side er det godt jeg er her, men på den anden side…..ja jeg tager nok en bog med imorgen

Jeg er vildt imponeret over hvordan Sofie har taget skiftet herned! ja hun er påvirket, men trods det at det danske slår knuder for hende, når hun bliver presset, og hun stammer meget i øjeblikket, så går hun på med krum hals i forhold til det engelske. Ved jo hvor svært det er for hende at aflæse det kropslige, men hun holder ved og kæmper for at forstå. Og som hun siger: “Hvis jeg ikke forstår siger jeg bare yes” - ikke noget skidt udgangspunkt må man sige )

Det var lidt fra første skoledag. Kan bare afslutte med at sige at jeg havde to glade og trætte børn med hjem efter frokost.

IMG_5963.jpgTo spændte børn i skoleuniform IMG_5964.jpg Ankommer sammen med AntonIMG_5962.jpg
IMG_5948.jpg Reception class + year 1

IMG_5956.jpg-IMG_5950.jpg. Thomas i skole

IMG_5952.jpg Morgensamling i Assembly hall

IMG_5954.jpgTilbage til klasserne. Her de store børn i blasere

IMG_5955.jpg Frikvarter
IMG_5958.jpg Endelig hjemme